BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA
El formatge curat de Búfala Muntanyola està elaborat de forma artesana amb llet de búfala. Amb una curació de dos a quatre mesos, és un formatge amb un intens aroma, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa. Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal,...
BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA. PETIT
Formatge curat de Búfala Muntanyola elaborat de forma artesanal amb llet de búfala. maduració de dos a quatre mesos. D'aroma intens, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa. Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic Temps...
FORMATGE BLAU DE BÚFALA. SENSE LACTOSA
El formatge blau de llet de Búfala és una de les joies de Formatges Muntanyola. Artesà i elaborat amb llet de búfala. Amb dos mesos de maduració. Amb aroma propi dels formatges suaus de pasta blava. De sabor intens i poc picant, notant la dolçor de la llet de búfala. Fonedís en boca i amb una...
FORMATGE DE CABRA VELL RESERVA
El formatge Vell Reserva de Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet pasteuritzada de les cabres del nostre ramat propi. Amb una curació mínima de quatre mesos. L’escorça és florida amb els matisos de celler. Trencadís. En boca hi trobem gustos de fruits secs, fulles seques i humides, i...
FORMATGE DE VACA ECO CURAT I RENTAT AMB CERVESA
El formatge de vaca ecològic Muntanyola curat i rentat amb cervesa està elaborat de forma artesanal amb llet de vaca d’una explotació extensiva de producció ecològica. Amb una maduració tranquil·la de dos mesos. L’escorça és rentada amb cervesa i els llevats estimulen el desenvolupament dels...
FORMATGE GARROTXA SEMICURAT DE CABRA
El formatge Garrotxa de Muntanyola està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra. De maduració llarga i lenta, amb aroma a llet fresca i una textura cremosa i sabor suau i agradable. Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou...
FORMATGE GARROTXA SEMICURAT DE CABRA PETIT
El formatge semicurat de cabra petit està elaborat de forma artesanal amb llet de cabra del nostre ramat. Amb una maduració de tres setmanes presenta una escorça florida natural. És un formatge molt suau i agradable en boca, amb una lleugera acidesa i amb un característic aroma de bosc. El seu...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA
Formatge per a tota la familia. Amb tres setmanes de curació i una escorça blanca. El tall és net, blanc, cremós i extremadament suau. Amb gust a ametlees tendres i lleugeramnet àcid. Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB HERBES AROMÀTIQUES
Formatge semicurat de cabra amb herbes aromàtiques de Muntanyola. Madurat durant tres setmanes. Elaborat de forma artesanal amb llet de cabra. L’escorça d’aquest formatge la forma un conjunt harmònic d’herbes cultivades i seleccionades a la nostra finca d’Urpina. Té una textura suau i cremosa i...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE
Formatge de cabra semicurat de Muntanyola amb l’escorça recoberta amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes. Té una textura suau i cremosa, i un sabor agradable que combina amb una mica de picant, degut al pebre. La seva potència exterior contrasta amb la suavitat del...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE VERMELL DOLÇ
El formatge semicurat de cabra amb pebre vermell de Muntanyola és un formatge pensat per a tota la família. Elaborat de forma artesanal i amb llet de cabra del nostre ramat. Presenta una escorça ataronjada degut a l’arrebossat amb pebre vermell dolç. Té una textura suau i cremosa i en boca té un...
MONTGRÒS. FORMATGE CURAT AMB LLET CRUA D'OVELLA
El formatge Montgròs d'ovella de formatges Muntayola és artesà i elaborat amb llet crua d’ovella. De maduració llarga i lenta. Amb una textura ferma, trencadissa i lleugerament granulosa, desprèn un aroma agradable i complex amb molts matisos. El seu sabor és intens i llarg amb un punt picant....