Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l'Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la Fundació AMPANS. Som l'unic obrador que elaborem amb 4 varietats de llet i això ens dóna la possibilitat d’oferir una àmplia gamma de formatges de gran qualitat, avalats pels premis obtinguts en els certàmens i concursos de més prestigi local i internacional
Des de la cura que es dedica al ramat, passant pels diversos processos d'obtenció tan essencials com la munyida, l'elaboració i la curació, fins que arriben a la vostra taula, intervenen persones que transmeten la seva passió en cada formatge. Una combinació ben senzilla: un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d'il·lusions.
La formatgeria dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.