LUPULUS. FORMATGE DE VACA SEMICURAT AMB CERVESA

LUPULUS. FORMATGE DE VACA SEMICURAT AMB CERVESA

40,75 €
Impostos inclosos
Temps d'entrega 48-72h

El formatge de vaca Muntanyola semicurat i rentat amb cervesa  està elaborat de forma artesanal amb llet  de vaca d’una explotació extensiva de producció ecològica. Amb una maduració tranquil·la de dos mesos. L’escorça és rentada amb cervesa i els llevats estimulen el desenvolupament dels ferments i li donen una personalitat pròpia. Té una textura fina i cremosa, un sabor agradable molt gustós, un aroma barrejat de llet i cervesa.

Ingredients: Llet ecològica i pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, cervesa (gluten), sal i clorur càlcic

Temps de curació: Mínim 2 mesos

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Formats: Formatge sencer de 1.500gr. aprox.

Quantitat
Disponible

El formatge de vaca semicurat i rentat amb cervesa, i batejat amb el nom de Lupulus, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica. De colors ataronjats i olor persistent.  El sabor és molt equilibrat amb una lleugera amargor, els llevats reaccionen tornant el formatge més cremós i el sabor més profund i pronunciat. En boca, la part exterior té matisos de cereal i en el seu interior sorprèn amb una textura fina i cremosa, però amb els gustos dels formatges de llarga curació. És interessant assaborir l’escorça i deixar-nos captivar pel seu interior

Sorprèn provar-lo en calent, semi fos damunt d’una torrada o sobre un plat de verdures, amb una bona cervesa artesanal amb cos, preferiblement negre o un vi blanc de pansa blanca.

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g (mitja)

Fitxa tècnica

  Valor energètic   1731 Kj / 414 Kcal
  Greixos   35 gr.
  Dels quals saturats   15 gr.
  Hidrats de carboni   0,5 gr.
  Dels quals sucres   0 gr.
  Proteïnes   30 gr.
  Sal   2,3 gr.
  Al·lèrgens   Conté gluten i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa.

Referència: F0000027

Potser també t'interessa