Un dels formatges més antics de casa nostra. Antigament era un formatge estacional que s’elaborava quan s’acabava l’etapa de lactància dels xais.
Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.
Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.
El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.
La llet de búfala de l’Empordà té un alt contingut en calci, magnesi i fòsfor, i un alt valor energètic.
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d’Or el 2009 i la Medalla d’Or als World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Formatge de cabra madurat. L’escorça d’aquest formatge la forma un conjunt harmònic d’herbes cultivades i seleccionades a la nostra finca d’Urpina.
Formatge de cabra madurat. Escorça amb pebre negre acabat de moldre. Aromes vius i punyents.
Un formatge amb 3 setmanes de curació que agradarà a tota la família. El pebre vermell dolç de l’escorça li dóna color, i desprèn un lleuger sabor a fumat i nyores.
És el formatge ideal per tota la família. Amb 3 setmanes de curació i escorça blanca. Lleuger i pur d’aromes. El seu tall és net, blanc, cremós i extremadament suau
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d’emocions.
Formatge artesà elaborat amb llet de cabra. Fet sense presses, amb l’escorça natural de color blau-gris que ens recorda el celler d’una masia on antigament es guardaven les millors menges de la casa. Maduració llarga i lenta.
Vermell picota, amb aromes de fruita fresca, móres i cassis sobre fons de confitura.
Concentració i amabilitat, fruita i fusta, envelliment i joventut, terra i home.
6 ampolles vi 3 Nits d´Urpina
6 ampolles vi U d´Urpina