Sobre nosaltres

AMPANS

Benvinguts a la nostra botiga online d'AMPANS on trobareu una selecció de productes amb ànima, resultat d’una combinació dels principis que ens inspiren: “l’amor per l’ofici” i “junts fem futur”. Sense la passió i l’estima que posem en tot allò que fem, i sense la raó fonamental que ens mou, les persones que acompanyem, no us podríem oferir la qualitat i l’exclusivitat dels productes que us presentem.

AMPANS som una fundació que treballa, des de fa més de cinquanta anys, per promoure l’educació, la qualitat de vida i la plena inclusió de les persones amb disCapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat, creant serveis, programes i suports que ajudin a fer realitat els seus propis projectes de vida.

Els nostres vins URPINA i formatges MUNTANYOLA, reconeguts amb diverses distincions locals i internacionals, són els protagonistes de la selecció de productes que us proposem. A la botiga d'AMPANS també hi trobareu productes del GARDEN amb una proposta de plantes i flors i elements de decoració del jardí i la llar. I al costat d’una selecció tan especial, us descobrim una mostra d’artesanies i productes decoratius fets a mà pels usuaris del Centre Ocupacional, que tenen un valor més enllà del que és tangible. El valor del que és bonic, únic i singular.

Junts fem futur.