GARROTXA. FORMATGE DE CABRA SEMICURAT PETIT
El formatge semicurat de cabra petit està elaborat de forma artesanal amb llet de cabra del nostre ramat. Amb una maduració de tres setmanes presenta una escorça florida natural. És un formatge molt suau i agradable en boca, amb una lleugera acidesa i amb un característic aroma de bosc. El seu interior és blanc i pur de la llet de cabra.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
Premis:
Medalla de Plata World Cheese Awards 2011
Medalla de Bronze Worls Cheese Awards 2018
Medalla d'Or World Cheese Awards 2022
Medalla de bronze al Mondial du Fromage 2023
El formatge semicurat elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra, obtinguda de les nostre ramat de cabres. La maduració de tres setmanes aconsegueix una escorça natural sense floridura. La seva textura és suau i cremós i l'aroma suau, fresc i a llet fresca.
És un formatge permet molts jocs per acompanyar diferents plats. A les amanides li dóna un punt elegant i és ideal fer-ne un mil fulls amb un bon codonyat. Marida amb vi negre jove o cervesa artesanal.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1631 Kj / 309 Kcal |
Greixos | 31,94 gr. |
Dels quals saturats | 19,42 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 24,98 gr. |
Sal | 2,12 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000002