MARXANDATGE AMPANS

Aquí ho trobaràs articles de marxandatge de les marques pròpies d'Ampans. Llueix a casa productes amb compromís social.

Per avançar cap a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió, comptem amb una societat cada cop més sensibilitzada, que ja no es conforma amb només consumir, sinó que vol conèixer el valor social que aporta allò que consumeix. Des del Centre Especial de Treball i des del Centre Ocupacional d’AMPANS, elaborem amb molta cura diversos productes artesanals que són una bona opció per a la vostra empresa (articles de marxandatge, obsequis pels vostres clients). La feina és un camí cap a la realització de les persones i el fet de sentir-se útils elaborant productes de qualitat que reben el reconeixement de la societat, contribueix a la millora de l’autoestima i la satisfacció personal de qui els ha produït.

Filtres actius

DRAP DE CUINA CANONGE

Preu 5,95 €

Drap de cuina Canonge per una cuina d'il·lusions. Fabricat en cotó 100% d'alta qualitat que fa que sigui un teixit per a la cuina lleuger, pràctic, resistent, molt absorbent i útils per eixugar els estris de la cuina. El drap de cuina porta el nom del Restaurant Canonge de Manresa, un projecte...

TOTE BAG COTÓ MUNTANYOLA URPINA

Preu 4,00 €

Tote bag Muntanyola Urpina d'AMPANS està fabricada amb cotó 100%. De color natural. Molt còmoda i agradable a l'ús. Té una nansa llarga. Es pot portar penjada a l'espatlla oa la mà.