FORMATGE BLAU DE CABRA
El formatge blau de cabra Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet pasteuritzada de cabra i de reconegut prestigi a nivell mundial. La seva maduració lenta entre dos i tres mesos aconsegueix un formatge exquisit amb una textura cremosa i elegant en el paladar.
Ingredients: LLet pasteuritzada de cabra, quall, ferments LÀCTICS, sal i clorur càlcic.
Curació: De dos a tres mesos.
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Formats: Formatge sencer de 1.500gr.
Premis:
Lactium d’Or el 2009
Medalla d’Or als World Cheese Awards del 2011
Medalla d’Or als World Cheese Awards del 2016
Medalla de Plata als World Cheese Awards del 2017
Medalla de Plata als World Cheese Awards del 2018
El formatge blau de cabra Muntanyola és un dels blaus més prestigiosos del món. De maduració lenta entre dos i tres mesos, te una escorça delicada, fràgil. Matisos de celler. El seu interior és lleugerament blanc, amb tons marfil pàl·lids on es dibuixen unes vetes blaves que ens transporten a uns paisatges humits. Cremositat i elegància en el paladar amb gustos de mantega, un lleuger punt picant i la sal justa. Formatge per a recordar, compartir i repetir
Aquest formatge blau de cabra marida molt be amb vi blanc afruitat, amb un punt d’agulla, caves o cerveses artesanals amb poc cos, melmelades de poma, pera o tomàquet confitat o a sobre d’una torradeta calenta. Un formatge per a recordar, compartir i repetir.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1897 Kj / 454 Kcal |
Greixos | 37,87 gr. |
Dels quals saturats | 22,7 gr. |
Hidrats de carboni | 2,5 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 25,77 gr. |
Sal | 0,95 gr. |
Al·lèrgens | Conté llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000023