BUFALET. FORMATGE DE BÚFALA CURAT SENSE LACTOSA
El formatge curat de Búfala Muntanyola està elaborat de forma artesana amb llet de búfala. Amb una curació de dos a quatre mesos, és un formatge amb un intens aroma, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa.
Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic
Temps de curació: De 2 a 4 mesos.
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.
Format: Formatge sencer de 1.500gr. aprox.
Premis:
Medalla de Plata World Cheese Awards 2011
Medalla d'Or al Concours International de Lyon 2022
De llet de búfala rica en calci, proteïnes, ferro i fòsfor en surt aquesta petita joia plena de matisos. Un formatge curat de búfala amb una maduració de dos a quatre mesos i d'escorça ocre molt complexa. El seu interior de color marfil que desprèn un intens aroma i subtils aromes de mantega salada. Cremós en boca, fonedís. De caràcter persistent.
Marida amb vins blancs o rosats amb fruita, i cerveses artesanals afruitades.
Característiques nutricionals
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1704 Kj / 408 Kcal |
Greixos | 35,04 gr. |
Dels quals saturats | 22,43 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 22,33 gr. |
Sal | 1,27 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i productes a base d’ou. |
Lactosa | 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa. |
Referència: F0000028