FORMATGE DE CABRA SEMICURAT
Formatge per a tota la familia. Amb tres setmanes de curació i una escorça blanca. El tall és net, blanc, cremós i extremadament suau. Amb gust a ametlees tendres i lleugeramnet àcid.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
El formatge semicurat elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra, obtinguda de les nostre ramat de cabres. La maduració de tres setmanes aconsegueix una escorça natural sense floridura. La seva textura és suau i cremós i l'aroma suau, fresc i a llet fresca.
És un formatge permet molts jocs per acompanyar diferents plats. A les amanides li dóna un punt elegant i és ideal fer-ne un mil fulls amb un bon codonyat. Marida amb vi blanc sec, cava o cervesa artesanal.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1463 Kj / 350 Kcal |
Greixos | 28,97 gr. |
Dels quals saturats | 17,32 gr. |
Hidrats de carboni | 0,5 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 21,84 gr. |
Sal | 1,51 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000087