FORMATGES PREMIATS DE MUNTANYOLA
Prova els formatges Muntanyola premiats als World Cheese Awards i al Concours International de Lyon.
El formatge Garrotxa de Muntanyola (cunya 150 gr aprox) està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra. De maduració llarga i lenta, amb aroma a llet fresca i una textura cremosa i sabor suau i agradable.
El Lúpulus formatge de vaca Muntanyola curat i rentat amb cervesa (cunya 185 gr aprox) està elaborat de forma artesanal amb llet de vaca d’una explotació extensiva de producció ecològica.
Formatge Bufalet de Muntanyola (cunya 185 gr aprox) elaborat de forma artesanal amb llet de búfala. maduració de dos a quatre mesos. D'aroma intens, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100 gr. (mitjana)
Fitxa tècnica
Garrotxa | Lúpulus | Bufalet | |
Valor energètic | 1631 Kj / 309 Kcal | 1731 Kj / 414 Kcal | 1704 Kj / 408 Kcal |
Greixos | 31,94 gr. | 35 gr. | 35,04 gr. |
Dels quals saturats | 19,42 gr. | 15 gr. | 22,43 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. | 0,5 gr. | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. | 0 gr. | 0,1 gr. |
Proteïnes | 24,98 gr. | 30 gr. | 22,33 gr. |
Sal | 2,12 gr. | 2,3 gr. | 1,27 gr. |
Alèrgens | Conté ou o derivats, llet i derivats inclou lactosa | Conté gluten i derivats, llet i derivats inclou lactosa. | Conté ou o derivats de l'ou. |
Lactosa | Conté lactosa | Conté lactosa | 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa. |