BUFALET. FORMATGE DE BÚFALA CURAT SENSE LACTOSA
El formatge curat de Búfala Muntanyola està elaborat de forma artesana amb llet de búfala. Amb una curació de dos a quatre mesos, és un formatge amb un intens aroma, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa.
Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic
Temps de curació: De 2 a 4 mesos.
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.
Format: Formatge sencer de 1.500gr. aprox.
Premis:
Medalla de Plata World Cheese Awards 2011
Medalla d'Or al Concours International de Lyon 2022
Medalla de Plata al Concours International de Lyon 2024
De llet de búfala rica en calci, proteïnes, ferro i fòsfor en surt aquesta petita joia plena de matisos. Un formatge curat de búfala amb una maduració de dos a quatre mesos i d'escorça ocre molt complexa. El seu interior de color marfil que desprèn un intens aroma i subtils aromes de mantega salada. Cremós en boca, fonedís. De caràcter persistent.
Marida amb vins blancs o rosats amb fruita, i cerveses artesanals afruitades.
Característiques nutricionals
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1704 Kj / 408 Kcal |
Greixos | 35,04 gr. |
Dels quals saturats | 22,43 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 22,33 gr. |
Sal | 1,27 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i productes a base d’ou. |
Lactosa | 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa. |
Referència: F0000028