

El formatge de vaca ecològic Muntanyola curat i rentat amb cervesa està elaborat de forma artesanal amb llet de vaca d’una explotació extensiva de producció ecològica. Amb una maduració tranquil·la de dos mesos. L’escorça és rentada amb cervesa artesana ecològica i els llevats estimulen el desenvolupament dels ferments i li donen una personalitat pròpia. Té una textura fina i cremosa, un sabor agradable molt gustós, un aroma barrejat de llet i cervesa.
Ingredients: Llet ecològica i pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, cervesa ecològica (gluten), sal i clorur càlcic
Temps de curació: Mínim 2 mesos
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Formats: Formatge sencer de 1.500gr. aprox., cunyes de 375 gr. i 185 gr. aprox.
El formatge de vaca ecològic curat i rentat amb cervesa, i batejat amb el nom de Lúpulus, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica. De colors ataronjats i olor persistent. El sabor és molt equilibrat amb una lleugera amargor, els llevats reaccionen tornant el formatge més cremós i el sabor més profund i pronunciat. En boca, la part exterior té matisos de cereal i en el seu interior sorprèn amb una textura fina i cremosa, però amb els gustos dels formatges de llarga curació. És interessant assaborir l’escorça i deixar-nos captivar pel seu interior
Sorprèn provar-lo en calent, semi fos damunt d’una torrada o sobre un plat de verdures, amb una bona cervesa artesanal amb cos, preferiblement negre o un vi blanc de pansa blanca.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitjana)
|
Al·lèrgens
Conté gluten i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa.