VI NEGRE DUES MANS D'URPINA
Vi negre Dues Mans Urpina Detall 1 Vi negre Dues Mans Urpina Detall 2

VI NEGRE DUES MANS D'URPINA

14,95 €
Impostos inclosos
Temps d'entrega 48-72h

El Dues Mans d'Urpina és un vi negre criat en barrica de roure francès. De color vermell amb reflexes bruns de mitjana intensitat, expressant el color i intensitat de la varietat majoritària, la Mandó. En boca deixa la sensació d'un vi aeri amb una entrada en boca molt amable. Vi elaborat a partir de raïm d’agricultura ecològica. Conté sulfits. 

DO: Pla de Bages

Varietats: 50% Mandó 20% Cabernet Sauvignon 20% Merlot 10% Sumoll

Criança: 12 mesos de barrica, 100% de roure francès.

Graduació: 13,5%vol.

No es permet la venda ni el subministrament de begudes alcohòliques de cap mena a menors de 18 anys. 

Quantitat
Disponible

Elaboració del Vi Dues Mans Urpina

Raïm collit a mà i transportat en caixes a càmara frigorífica. Refredat durant 24 hores a 4ºC. Desrapat i triat amb taula de selecció. Es vinifiquen les varietats per separat, segons ordre de maduració. Maceració 6 dies a 26ºC mitjançant tres remuntats diaris. Cupatge després de malolàctica, previ a l'entrada a barriques.

Nota de tast 

En nas es desperta amb notes de fulla seca, pebre i cacau donats per la Mandó junt amb cirera i fruits del bosc aportats per la Cabernet Sauvignon i la Merlot. Després d'uns primers instants en que desperta lentament, les aromes s'obren, oferint molta riquesa en matisos que van des de la fruita vermella aportada per la sumoll fins als fruits secs (avellana) sobre un fons en que sempre domina l'expressió de la Mandó, amb complexes notes iodades i de garrofa.

En boca la buidor de la Mandó ens deixa la sensació de vins aeris, fent-lo un vi amb una entrada en boca molt amable. El cupatge amb Cabernet Sauvignon i Merlot ens omple la mitja boca, donant-li volum i carnositat. Mentre el petit percentatge de Sumoll és suficient per a transmetre la part més vibrant i una lleugera rusticitat que apareix cap al final de boca

Servei i maridatge:

Servir-lo a 16ºC.

Per la seva elegància acompanyarà carns blanques, carpaccios, pastes i formatges de curació mitjana.

Potser també t'interessa