BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA

BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA

7,60 €

El formatge curat de Búfala Muntanyola està elaborat de forma artesana amb llet de búfala. Amb una curació de dos a quatre mesos, és un formatge amb un intens aroma, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa

Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic

Temps de curació: De 2 a 4 mesos.

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.

Format: Formatge sencer de 1.500gr. aprox., cunya de 375 i 185 gr. aprox.

Premis:

Medalla de Plata World Cheese Awards 2011
Disponible
Format
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
3

De llet de búfala rica en calci, proteïnes, ferro i fòsfor en surt aquesta petita joia plena de matisos. Un formatge curat de búfala amb una maduració de dos a quatre mesos i d'escorça ocre molt complexa. El seu interior de color marfil que desprèn un intens aroma i subtils aromes de mantega salada. Cremós en boca, fonedís. De caràcter persistent. 

Marida amb vins blancs o rosats amb fruita, i cerveses artesanals afruitades.

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic                                                         

1704

408

Kj
kcal

Greixos

35,04

gr.

 Dels quals saturats

22,43

gr.

Hidrats de carboni

0,7

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

22,33

gr.

Sal

1,27

gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou. 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa.

F0000068

Referències específiques

ean13
8437006375719

BUFALET. FORMATGE CURAT DE...

7,60 €