U D'URPINA. MAGNUM 1,5l.

U D'URPINA. MAGNUM 1,5l.

56,90 €

U d'Urpina  Magnum de 1,5lés un vi negre  Cabernet Sauvignon amb color grana d’intensitat molt alta i cos profund, amb notes de cirera i fruita negra. Destapeu-lo i tasteu-lo. Hi trobareu l'essència de la nostra gent. L’ànima de la nostra terra. Vi elaborat a partir de raïm d’agricultura ecològica. Conté sulfits.

En boca s'omple amb fluïdesa i amb un pas suau. Sensació de fruita amb lleugeres notes de torrades i dolces barriques. 

L'ampolla Magnum de 1,5l. té una relació líquid-exposició a l'oxígen més alta que en ampolles de menor capacitat. La criança pot durar més i el vi aguantarà més i evolucionarà més lentament en aquest envàs. 

D.O.: Pla de Bages

Varietats: 100% Cabernet Sauvignon

Criança: 15 mesos en barrica 100% roure francès de gra extrafí.

Graduació: 14,5º vol.

Disponible
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
0

Nota de tast:

En aroma és un vi amb un inici d'expressió varietal alta, amb notes de cirera picota i fruita negra. Segueix creixent l'expressió de la fruita fresca i apareixen de fons notes de fruites del bosc  amb presència de fulla de tè i fons de fusta noble de la criança. En evolució destaquen elegants notes minerals de grafit que contenen la riquesa aromàtica  que dóna caràcter a U d’Urpina, on la fruita dominant s’entrallaça amb cigar, cacau i especies dolces.

En boca el volum d’aquest vi omple la boca amb fluidesa, amb un pas suau i de gran densitat, deixant una sensació de riquesa i amabilitat, on es fonen en un record llarg i generós la frescor del Bages i la complexitat d’un vi de guarda, fruita fresca i espècies, cacau i notes torrades, paissatge i vida.

Magnum 1,5l.

Cada vegada més apreciada pels col·leccionistes, presentem l'ampolla Magnum, de 1,5l. Amb una relació líquid-exposició a l'oxígen més alta que en ampolles de menor capacitat, la criança pot durar més i el vi aguantarà més i evolucionarà més lentament en aquest envàs. Això la converteix en l'ampolla ideals per a vins de guarda, aconseguint així una gran uniformitat i estabilització, i fins i tot, aconseguint que la durada del vi sigui més llarga.

URPINA
C0000546

Especificacions

Preu
+ de 50 €
Tipus
Negre
Varietat
Cabernet Sauvignon

Referències específiques

U D'URPINA. MAGNUM 1,5l.

56,90 €