MONTGRÒS. FORMATGE CURAT AMB LLET CRUA D'OVELLA

MONTGRÒS. FORMATGE CURAT AMB LLET CRUA D'OVELLA

7,50 €

El formatge Montgròs d'ovella de formatges Muntayola és artesà i elaborat amb llet crua d’ovella. De maduració llarga i lenta. Amb una textura ferma, trencadissa i lleugerament granulosa, desprèn un aroma agradable i complex amb molts matisos. El seu sabor és intens i llarg amb un punt picant.

Ingredients: Llet crua d'ovella,quall, ferments làctics, clorur càlcic, oli i sal.

Temps de curació: Mínim 6 mesos

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 1.500 gr. aprox. i cunyes de 375 gr. i 185 gr. aprox.

Disponible
Format
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
2

El formatge d'ovella Montgròs de Muntanyola és un formatge elaborat de forma artesana amb llet crua d'ovella. Amb una maduració llarga i lenta de més de sis mesos. L’escorça és natural, rústica, raspallada, sense presència de floridura. El color de l’interior és groc palla  tornant-se lleugerament de color caramel al voltant de l’escorça. Quan el tallem, desprèn un intens aroma de llet de primavera, d’ovella i de farratges frescos. En boca és trencadís, lleugerament granulós i amb un punt lleugerament picant i salat

És un formatges ideal per maridar amb melmelades de figa, tomàquet, cireres i vi dolç.

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic                                                         

1874

452

kj
kcal

Greixos

38,3

gr.

Dels quals saturats

20,3

gr.

Hidrats de carboni

0,7

gr.

Dels quals sucres

0,7

gr.

Proteïnes

26,2

gr.

Sal

0,9

gr.

Al·lèrgens:

Conté llet i derivats incloent lacotsa.

F0000043

Referències específiques

ean13
8437006375535

MONTGRÒS. FORMATGE CURAT...

7,50 €