Nou FORMATGE ECO CURAT RENTAT CERVESA (VACA) Veure més gran

FORMATGE ECO CURAT I RENTAT AMB CERVESA (VACA)

22,21 €

El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.

Més detalls

Elaborat amb llet ecològica de vaca, una maduració tranquil·la de 3 a 6 mesos, i l’escorça rentada amb cervesa artesana. Els llevats de la cervesa estimulen el desenvolupament dels ferments i li donen personalitat. En boca, la part exterior té matisos de cereal i el seu interior sorprèn amb una textura fina i cremosa però amb els gustos dels formatges de llarga curació. Provar-lo en calent, semi fos damunt d’una torrada o sobre un plat de verdures és exquisit. Elegant i saborós, per a paladars disposats a l’atrevida dualitat d’un gran formatge i una bona cervesa. Maridatge ideal.

Combinació

Us sorprendrà provar-lo en calent, semi fos damunt d’una torrada o sobre un plat de verdures, amb una bona cervesa artesanal amb cos, preferiblement negre o un vi blanc de pansa blanca.

Escriviu una valoració

FORMATGE ECO CURAT I RENTAT AMB CERVESA (VACA)

FORMATGE ECO CURAT I RENTAT AMB CERVESA (VACA)

El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.

Productes relacionats

25,38 €
FORMATGE CURAT GARROTXA (CABRA)

Formatge artesà elaborat amb llet de cabra. Fet sense presses, amb l’escorça natural de color blau-gris que ens recorda el celler d’una masia on antigament es guardaven les millors menges de la casa. Maduració llarga i lenta.

32,31 €
FORMATGE VELL (CABRA)

Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d’emocions.

8,08 €
FORMATGE SEMICURAT (CABRA)

És el formatge ideal per tota la família. Amb 3 setmanes de curació i escorça blanca. Lleuger i pur d’aromes. El seu tall és net, blanc, cremós i extremadament suau

8,41 €
FORMATGE SEMICURAT PEBRE VERMELL DOLÇ (CABRA)

Un formatge amb 3 setmanes de curació que agradarà a tota la família. El pebre vermell dolç de l’escorça li dóna color, i desprèn un lleuger sabor a fumat i nyores.

8,41 €
FORMATGE SEMICURAT PEBRE (CABRA)

Formatge de cabra madurat. Escorça amb pebre negre acabat de moldre. Aromes vius i punyents.

8,41 €
FORMATGE SEMICURAT HERBES AROMÀTIQUES (CABRA)

Formatge de cabra madurat. L’escorça d’aquest formatge la forma un conjunt harmònic d’herbes cultivades i seleccionades a la nostra finca d’Urpina.

36,25 €
FORMATGE BLAU (CABRA)

Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d’Or el 2009 i la Medalla d’Or als World Cheese Awards del 2011 al millor blau.

36,25 €
FORMATGE BLAU (BÚFALA)

La llet de búfala de l’Empordà té un alt contingut en calci, magnesi i fòsfor, i un alt valor energètic.

4,81 €
FORMATGE ECO PASTA TOVA (VACA)

Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.

4,81 €
FORMATGE ECO PASTA TOVA CENDRAT (VACA)

Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.

25,00 €
FORMATGE CURAT (OVELLA)

Un dels formatges més antics de casa nostra. Antigament era un formatge estacional que s’elaborava quan s’acabava l’etapa de lactància dels xais.