36,25 €
Nou producte
Un dels blaus més prestigiosos del món. Va obtenir el Lactium d’Or el 2009 i la Medalla d’Or als World Cheese Awards del 2011 al millor blau.
Producte sense stoc
Advertència: últims articles en estoc!
Data de disponibilitat:
De maduració lenta (entre 2 i tres mesos), amb escorça delicada i fràgil. El seu interior és lleugerament blanc, amb tons marfil pàl·lids on es dibuixen unes vetes blaves que ens transporten a paisatges humits. Cremositat i elegància al paladar amb gustos de mantega, i un lleuger punt picant i de sal. Formatge per a recordar, compartir i repetir.
Marida molt be amb vi blanc afruitat, amb un punt d’agulla, caves o cerveses artesanals amb poc cos, melmelades de poma, pera o tomàquet confitat o a sobre d’una torradeta calenta.
Formatge artesà elaborat amb llet de cabra. Fet sense presses, amb l’escorça natural de color blau-gris que ens recorda el celler d’una masia on antigament es guardaven les millors menges de la casa. Maduració llarga i lenta.
Formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos. Per col·leccionistes d’emocions.
És el formatge ideal per tota la família. Amb 3 setmanes de curació i escorça blanca. Lleuger i pur d’aromes. El seu tall és net, blanc, cremós i extremadament suau
Un formatge amb 3 setmanes de curació que agradarà a tota la família. El pebre vermell dolç de l’escorça li dóna color, i desprèn un lleuger sabor a fumat i nyores.
Formatge de cabra madurat. Escorça amb pebre negre acabat de moldre. Aromes vius i punyents.
Formatge de cabra madurat. L’escorça d’aquest formatge la forma un conjunt harmònic d’herbes cultivades i seleccionades a la nostra finca d’Urpina.
La llet de búfala de l’Empordà té un alt contingut en calci, magnesi i fòsfor, i un alt valor energètic.
El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.
Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.
Formatge artesà fet amb llet ecològica de vaca d'un ramat proper.
Un dels formatges més antics de casa nostra. Antigament era un formatge estacional que s’elaborava quan s’acabava l’etapa de lactància dels xais.