BOCÍ. FORMATGE CURAT D'OVELLA. PETIT

BOCÍ. FORMATGE CURAT D'OVELLA. PETIT

11,90 €

El Formatge curat d'ovella de Muntanyola està elaborat amb llet d’ovella i de forma artesanal. Amb una maduració de mínim dos mesos. La seva textura és compacta, ferma, poc elàstica i de vegades granulosa al mossegar. Intens aroma a llet d'ovella, i  amb un sabor a llet d’ovella de fruits secs torrats.

Ingredients: Llet pasteuritzada d’ovella, quall, ferments làctics i sal.

Temps de curació: Mínim 2 mesos.

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.

Format: Formatge sencer de 500 gr. aprox.

Disponible
Format
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
0

El formatge artesà curat d'ovella està elaborat de forma artesanal amb llet d’ovella i una curació mínima de dos mesos. Un dels formatges més antics de casa nostra que s’elaborava quan s’acabava l’etapa de lactància dels xais. L’Escorça és natural, llisa i madurada. Es raspalla i es volteja setmanalment. No té floridura i lleugerament untuosa. Tall net sense forats. Per dins té un color a palla torrada que denota la riquesa de la llet d’ovella. De textura cremosa i sabor d’oví amb tonalitats làctiques i de fruits secs torrats. 

En boca és trencadís i cremós, amb un punt lleugerament picant i salat.

Ideal per maridar amb melmelades de figa, tomàquet, etc., cireres i vi dolç. Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic                                                         

1885

451

Kj
kcal

Greixos

36,76

gr.

Dels quals saturats

20,55

gr.

Hidrats de carboni

0,7

gr.

Dels quals sucres

<0,1

gr.

Proteïnes

29,35

gr.

Sal

2,52

gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.

F0000005

Referències específiques

ean13
8437006375146

BOCÍ. FORMATGE CURAT...

11,90 €