

Formatge de cabra semicurat de Muntanyola amb l’escorça recoberta amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes. Té una textura suau i cremosa, i un sabor agradable que combina amb una mica de picant, degut al pebre. La seva potència exterior contrasta amb la suavitat del formatge.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou, pobre negre i clorur càlcic.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
Aquest formatge de Muntanyola té una escorça recoberta amb una capa de pebre negre trossejada. Desprèn uns aromes vius i punyents. Es presenta envasat al buit per preservar l’aroma del pebre.
El formatge de cabra semicurat amb pebre negre té un contrast que estimula el paladar i podeu acompanyar-lo amb una carn a la brasa o posat sobre unes patates al caliu amb un vi blanc sec o una cervesa rossa artesana. Us sorprendrà.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitjana)
|
Al·lèrgens
Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.