FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE

FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE

10,10 €

Formatge de cabra semicurat de Muntanyola amb l’escorça recoberta amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes. Té una textura suau i cremosa, i un sabor agradable que combina amb una mica de picant, degut al pebre. La seva potència exterior contrasta amb la suavitat del formatge.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou, pobre negre i clorur càlcic.

Curació: Tres setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.

Disponible
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
0

Aquest formatge de Muntanyola té una escorça recoberta amb una capa de pebre negre trossejada. Desprèn uns aromes vius i punyents. Es presenta envasat al buit per preservar l’aroma del pebre. 

El formatge de cabra semicurat amb pebre negre té un contrast que estimula el paladar i podeu acompanyar-lo amb una carn a la brasa o posat sobre unes patates al caliu amb un vi blanc sec o una cervesa rossa artesana. Us sorprendrà.

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic                                                         

1463

350

Kj
kcal

Greixos

28,97

gr.

Dels quals saturats

17,32

gr.

Hidrats de carboni

0,5

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

21,84

gr.

Sal

1,51

gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.

F0000013

Referències específiques

FORMATGE SEMICURAT DE CABRA...

10,10 €