GARROTXA FORMATGE DE CABRA

GARROTXA FORMATGE DE CABRA

5,90 €

El formatge Garrotxa de Muntanyola està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra. De maduració llarga i lenta, amb aroma a llet fresca i una textura cremosa i sabor suau i agradable.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.

Temps de curació: 6 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 1.200 gr., cunya de 300 gr. i de 150 gr. aprox.

Premis:

Medalla de plata al World Cheese Awards 2011
Medalla de bronze al World Cheese Awards 2018
Disponible
Format
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
1

El formatge Garrotxa de Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet de cabra. Fet sense presses, amb l’escorça natural blau-gris que ens recorda el celler d’una Masia on antigament es guardaven les millors menges de la casa. Amb una maduració llarga i lenta. Al tallar-lo desprèn un aroma de llet fresca. El color de l’interior és blanc tornant-se lleugerament color palla al costat de l’escorça. En boca és cremós, suau i amb un lleuger punt d’acidesa. Es noten ametlles tendres, nata i làctics.

És ideal per assaborir-lo amb codonyat, jalees i melmelades acompanyat amb vi negre jove o cervesa artesana amb cos

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

1631

309

Kj

kcal

Greixos 31,94 gr.
Dels quals saturats 19,42 gr.
Hidrats de carboni 0.7 gr.
Dels quals sucres <0,1 gr.
Proteïnes 24,98 gr.
Sal 2,12 gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.

F0000063

Referències específiques

ean13
8437006375658

GARROTXA FORMATGE DE CABRA

5,90 €