

El formatge Garrotxa de Muntanyola està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra. De maduració llarga i lenta, amb aroma a llet fresca i una textura cremosa i sabor suau i agradable.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.
Temps de curació: 6 setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 1.200 gr., cunya de 300 gr. i de 150 gr. aprox.
Premis:
El formatge Garrotxa de Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet de cabra. Fet sense presses, amb l’escorça natural blau-gris que ens recorda el celler d’una Masia on antigament es guardaven les millors menges de la casa. Amb una maduració llarga i lenta. Al tallar-lo desprèn un aroma de llet fresca. El color de l’interior és blanc tornant-se lleugerament color palla al costat de l’escorça. En boca és cremós, suau i amb un lleuger punt d’acidesa. Es noten ametlles tendres, nata i làctics.
És ideal per assaborir-lo amb codonyat, jalees i melmelades acompanyat amb vi negre jove o cervesa artesana amb cos
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitjana)
|
Al·lèrgens
Conté ous i productes a base d’ou, llet i derivats, inclosa la lactosa.