

Formatge curat de Búfala Muntanyola elaborat de forma artesanal amb llet de búfala. maduració de dos a quatre mesos. D'aroma intens, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa.
Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic
Temps de curació: De 2 a 4 mesos.
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.
Format: Formatge sencer de 400gr. aprox.
Premis:
De llet de búfala rica en calci, proteïnes, ferro i fòsfor en surt aquesta petita joia plena de matisos. Un formatge curat de búfala amb una maduració de dos a quatre mesos i d'escorça ocre molt complexa. El seu interior de color marfil que desprèn un intens aroma i subtils aromes de mantega salada. Cremós en boca, fonedís. De caràcter persistent.
Marida amb vins blancs o rosats amb fruita, i cerveses artesanals afruitades.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitjana)
|
Al·lèrgens
Conté ous i productes a base d’ou. 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa.