BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA. PETIT

BUFALET. FORMATGE CURAT DE BÚFALA. SENSE LACTOSA. PETIT

14,50 €

Formatge curat de Búfala Muntanyola elaborat de forma artesanal amb llet de búfala. maduració de dos a quatre mesos. D'aroma intens, de textura cremosa i fonedís en boca. No conté lactosa

Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou i clorur càlcic

Temps de curació: De 2 a 4 mesos.

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.

Format: Formatge sencer de 400gr. aprox. 

Premis:

Medalla de Plata World Cheese Awards 2011
Disponible
Quantitat
Afegir a llista habitual Quitar de la lista habitual
0

De llet de búfala rica en calci, proteïnes, ferro i fòsfor en surt aquesta petita joia plena de matisos. Un formatge curat de búfala amb una maduració de dos a quatre mesos i d'escorça ocre molt complexa. El seu interior de color marfil que desprèn un intens aroma i subtils aromes de mantega salada. Cremós en boca, fonedís. De caràcter persistent. 

Marida amb vins blancs o rosats amb fruita, i cerveses artesanals afruitades.

Característiques nutricionals

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic                                                         

1704

408

Kj
kcal

Greixos

35,04

gr.

 Dels quals saturats

22,43

gr.

Hidrats de carboni

0,7

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

22,33

gr.

Sal

1,27

gr.

Al·lèrgens

Conté ous i productes a base d’ou. 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa.

F0000040

Referències específiques

BUFALET. FORMATGE CURAT DE...

14,50 €