AMPANS, que volia ampliar les seves activitats agrosocials amb l’objectiu d’ocupar més persones amb discapacitat intel·lectual, va decidir emprendre un nou repte, posant en marxa una formatgeria a la finca Urpina. Sobre les restes d’una antiga vaqueria, va aixecar una granja de cabres i una formatgeria. Ho va fer de la mà dels fundadors dels formatges Muntanyola, que van transferir a AMPANS tot el seu coneixement abans de posar punt final a la seva llarga trajectòria com a mestres formatgers.

AMPANS ha mantingut el prestigi i ha fet créixer els formatges Muntanyola, aconseguint reconeixement i premis obtinguts amb esforç i un sistema productiu basat en la qualitat i excel·lència, i unes instal·lacions que ens permet elaborar de forma excepcional amb quatre varietats de llet, i amb el valor social que ens fa, del tot singulars, l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual.

Trobareu més d’una quinzena de varietats de formatge de diferents temps de curació, que faran les delícies dels amants dels formatges o una bona taula per compartir amb família i amics. Exquisits i amb el valor social d’un projecte que no deixa de créixer.