Depenent de l'article o articles que compri a través de la Botiga Online el Client, té diferents formes d'entrega a la seva disposició. En el moment d’efectuar el pagament, li indicarem que esculli el mètode d'enviament en relació a la seva comanda, que pot ser entrega a domicili o recollida al Garden, centre de jardineria ubicat a la Carretera de Manresa a Santpedor, Km 4,4, 08251 Santpedor, província de Barcelona.

Els costos d'enviament es basen en el mètode d'enviament que hagi escollit i es calculen de forma automàtica durant el procés de pagament, abans de finalitzar la comanda.

Llocs de lliurament: Actualment enviem comandes només Espanya peninsular.

IMPORTANT: No realitzem enviaments a Ceuta i Melilla, Balears, Canàries, ni apartats de correus. Tampoc realitzem enviament a països estrangers.

Les comandes amb entrega a domicili es faran amb les empreses de logística i transport contractades. 

El Client rebrà de la seva comanda en un termini 2-3 dies hàbils complets a comptar des de la nostra validació que el pagament s’ha efectuat correctament. Considerem dia hàbil els dies laborables de dilluns a divendres, exceptuant els festius oficials marcats en el calendari oficial.

En el cas que sol·liciti la recollida al punt de venda del Garden podrà efectuar la seva retirada en un termini de 2-3 dies hàbils. 

Es pot donar el cas que en situacions excepcionals com campanyes de Nadal, ofertes i/o promocions, etc... es produeixi un alt volum de comandes i el temps de lliurement pugui veure’s alterat. Si aquesta situació es produís comunicarem, la incidència al client i li proposarem una solució alternativa.

AMPANS farà el màxim esforç perquè les comandes siguin lliurades dins el termini establert. El lliurament de les comandes es realitzarà en el lloc de escollit pel client. AMPANS no assumirà cap responsabilitat en el cas que el lliurament del producte no arribiés a realitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o error de les dades facilitades pel Client, així com en el supòsit en què el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a AMPANS, com ho és l'absència del destinatari.