• 4,09 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes
  4,09 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes

  Formatge artesà elaborat amb llet de vaca.  Ingredients: Llet ecològica i pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, cervesa ecològica (gluten), sal i clorur càlcic. Origen de la llet Espanya Format: Cunya de 185gr. aprox. El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.

 • 8,17 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes
  8,17 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes

  Formatge artesà elaborat amb llet de vaca.  Ingredients: Llet ecològica i pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, cervesa ecològica (gluten), sal i clorur càlcic. Origen de la llet Espanya Format: Cunya de 375gr. aprox. El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.

 • 29,81 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes
  29,81 € Sens Impost
  Enviament: 1 a 3 setmanes

  Formatge artesà elaborat amb llet de vaca.  Ingredients: Llet ecològica i pasteuritzada de vaca, quall, ferments làctics, cervesa ecològica (gluten), sal i clorur càlcic. Origen de la llet Espanya Format: Formatge sencer de 1.500gr. aprox. El nostre Lúpulus de vaca, va ser el primer madurat amb cervesa de tota la península. La fórmula és originària de Bèlgica.

S'estan mostrant 1 -3 de 3 elements