FORMATGE CURAT D'OVELLA
Formatge curat d'ovella de Formatges Muntanyola és artesà, elaborat amb llet d’ovella. Amb una curació de més de dos mesos. Té una textura compacta, amb una elasticitat no molt pronunciada, ferma i en ocasions amb granulositat mínimes al mossec. Al tallar-lo desprèn un intens aroma a llet...
FORMATGE CURAT D'OVELLA. PETIT
El Formatge curat d'ovella de Muntanyola està elaborat amb llet d’ovella i de forma artesanal. Amb una maduració de mínim dos mesos. La seva textura és compacta, ferma, poc elàstica i de vegades granulosa al mossegar. Intens aroma a llet d'ovella, i amb un sabor a llet d’ovella de fruits secs...
FORMATGE MONTGROS AMB LLET CRUA D'OVELLA
El formatge Montgròs d'ovella de formatges Muntayola és artesà i elaborat amb llet crua d’ovella. De maduració llarga i lenta. Amb una textura ferma, trencadissa i lleugerament granulosa, desprèn un aroma agradable i complex amb molts matisos. El seu sabor és intens i llarg amb un punt picant....