FORMATGE BLAU DE CABRA
El formatge blau de cabra Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet pasteuritzada de cabra i de reconegut prestigi a nivell mundial. La seva maduració lenta entre dos i tres mesos aconsegueix un formatge exquisit amb una una textura cremosa i elegant en el paladar. Ingredients: LLet...
FORMATGE DE CABRA VELL RESERVA
El formatge Vell Reserva de Muntanyola és un formatge artesà elaborat amb llet pasteuritzada de les cabres del nostre ramat propi. Amb una curació mínima de quatre mesos. L’escorça és florida amb els matisos de celler. Trencadís. En boca hi trobem gustos de fruits secs, fulles seques i humides, i...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB HERBES AROMÀTIQUES
Formatge semicurat de cabra amb herbes aromàtiques de Muntanyola. Madurat durant tres setmanes. Elaborat de forma artesanal amb llet de cabra. L’escorça d’aquest formatge la forma un conjunt harmònic d’herbes cultivades i seleccionades a la nostra finca d’Urpina. Té una textura suau i cremosa i...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE NEGRE
Formatge de cabra semicurat de Muntanyola amb l’escorça recoberta amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes. Té una textura suau i cremosa, i un sabor agradable que combina amb una mica de picant, degut al pebre. La seva potència exterior contrasta amb la suavitat del...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA AMB PEBRE VERMELL DOLÇ
El formatge semicurat de cabra amb pebre vermell de Muntanyola és un formatge pensat per a tota la família. Elaborat de forma artesanal i amb llet de cabra del nostre ramat. Presenta una escorça ataronjada degut a l’arrebossat amb pebre vermell dolç. Té una textura suau i cremosa i en boca té un...
FORMATGE SEMICURAT DE CABRA PETIT
El formatge semicurat de cabra petit està elaborat de forma artesanal amb llet de cabra del nostre ramat. Amb una maduració de tres setmanes presenta una escorça florida natural. És un formatge molt suau i agradable en boca, amb una lleugera acidesa i amb un característic aroma de bosc. El seu...
GARROTXA FORMATGE DE CABRA
El formatge Garrotxa de Muntanyola està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra. De maduració llarga i lenta, amb aroma a llet fresca i una textura cremosa i sabor suau i agradable. Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou...